FLP / Regresjon

Future Life Progression (FLP) er en visualiseringsteknikk utviklet av engelske Anne Jirsch. FLP er nøkkelen til å se hvor du kommer til å befinne deg 5, 10 eller flere år frem i tid.

Sjekk hva som venter deg og ta styringen her og nå.

Forestill deg at du er i stand til å reise inn i fremtiden og se hva som kommer til å skje i livet ditt. Forestill deg at du er i stand til å se hvem som er en del av livet ditt, hvor du arbeider og hvor du bor.

Hvordan ville det da ha vært å ha evnen til å se hvilke beslutninger som ville fungere til fordel for deg, og hvilke som ville vise seg å bli katastofale?

Hvordan ville det ha vært å kunne hoppe inn i fremtiden i dette øyeblikk, og finne løsningen på dine nåværende problemer?

Med FLP kan man utnytte etterpåklokskapens innsikt her og nå. Bare tenk hvor mye du kunne ha gjordt anderledes for 10 år siden, dersom du viste det du vet i dag? Jeg vedder på at du har hatt klare meninger om både jobb, kjærligheten, investeringer osv……..

Med FLP kan du ta korte sprang eller lange sprang inn i fremtiden, og se hva som gagner deg best.

Hva med å reise tilbake til tidligere liv, og se hva som påvirker deg mest i dag?

Reisen gjøres i sinnet ditt ved hjelp av FLP !

KAN GJØRES OVER TELEFON  🙂

REGRESJON

Det kan være både morsomt og nyttig å ta en titt tilbake til tidligere liv, for å se hva som holder deg igjen i dette livet. Det kan være at man har med seg gammel baggasje som påvirker livet ditt idag. Det kan hindre deg i være så mye mer enn du kan forestille deg.

Det kan også være personer, dårlige valg, fobier , smerter osv som går igjen i liv etter liv, uten at vi klarer å bryte  mønsteret. Da er regresjon en fantastisk behandling for å forstå helheten og fjerne dette.

Problemer med å gå ned i vekt? Da kan det være lurt å prøve regresjon, for å se hva som gjør det så vanskelig. Har du hatt tidligere liv, som påvirker deg idag feks sultet mye osv….?