Godkjent kinesiolog og Neuro Trainer

Opp gjennom livet – helt fra barndommen fortrenger og gjemmer vi følelser, traumer og opplevelse i kroppens ”USYNLIGE” arkiv/underbevissthet.

Men kroppen husker! Den bærer det vi ikke vil huske!! Det blir problemer både fysisk og psykisk – til ”SMERTER OG PLAGER” i kropp og sjel. Kinesiologien hjelper kroppen å åpne skuffene. Og få ting opp i lyset. Da sprekker de som troll for solen. Kroppen husker hva hodet vil glemme! Men alt dette gjøres enkelt og smertefritt, uten å måtte dvele lenge ved noe som helst.

Siden tidenes morgen har mennesket forstått at vi er energi. Energien trenger å strømme I balanse, men det er vanskelig å flyte gjennom stengte elveleier. Energistrømmen kan heles, men den må kjempe når plassen er trang eller blokkert.

Kinesiologi og Healing/ krystaller: En fantastiske behandling og kombinere for de som sliter med stress, smerter eller frykter. Der tar jeg i bruk også krystaller og oljer som passer den enkelte.

Kinesiologi og EFT: Sliter du med frykter eller fobier er dette behandlingen for deg. EFT er vist nok den alternative behandlingsformen i USA som får best resultater på disse symptomene. Og ved å kombinere det med kinesiologi får du en super behandlingsform.